Tartelette | stoofpeer | creme van pecorino | cremeux van pompoen | Vadouvan

Verzamel voor het tussengerecht alle verpakkingen met een stickertje en nummer 3 daarop. 
Tip: De cremeux voor dit gerecht zijn koud het makkelijkst op te pakken, maar op kamertemperatuur het lekkerste om te eten, bereidt deze gang dus vast voor, alvorens het voorgerecht op te eten! 

Foto 1: Zet het tarteletje voorzichtig op het bord
Foto 2: Vul deze met de stoofpeer
Foto 3 Smeer deze af met de crème van pecorino, dit kan het beste met de achterkant van een lepel.
Foto 4: Leg hierop de cremeux van pompoen    
Foto 5: Spuit wat stippen met vadouvanmayonaise op de cremeux
Foto 6: Maak het gerecht af met 3 stukjes gegaarde pompoen

Geniet van het gerecht en deel jouw creatie op je socials en tag @restaurantdekoetsier!

Vorige
Vorige

Zwaadvis | rode biet | roomkaas | miso | rettich | komkommer

Volgende
Volgende

Runderfilet | spekkoek van aardappel | pastinaak | rode kool | specerijen jus