Runderfilet | spekkoek van aardappel | pastinaak | rode kool | specerijen jus

Verzamel voor het hoofdgerecht alle verpakkingen met een stickertje en nummer 4 daarop. Voor de bereiding van het hoofdgerecht heeft u een pan ruim kokend water nodig, een koekenpan met een scheutje olie.

Foto 1: Verwarm de spekkoek even in een voorverwarmde oven voor 5 minuten op 180 graden.
Tip: zet de borden even in een voorverwarmde oven van 70 ℃ dan blijft het gerecht wat langer warm. 
Foto 2: Verwarm ook de quenelle rode kool voor 3 minuten in de voorverwarmde oven. deze zou vrij goed in vorm moeten bljiven. 
Foto 3: Het vlees is sous-vide voorgegaard in de jus, en mag in het vacuumzakje voor 4 a 5 minuten verwarmd worden in de pan kokend water, Knip het daarna voorzichtig open, haal het vlees uit de jus en leg dit op het bord, de jus mag in een mooi saus kannetje voor op tafel. 
Foto 4: De gevacumeerde spuitzak met pastinaakcrème mag ook voor 3 minuten opgewarmd worden in de pan kokend water, knip het puntje eraf en zet wat mooie volle stippen verdeeld over het bord. Let op de spuitzak is warm, dus probeer deze met een handdoek vast te houden als deze te heet is.
Foto 5: De saus mag naar wens over het vlees worden toegevoegd. 

Geniet van het gerecht en deel jouw creatie op je socials en tag @restaurantdekoetsier!

Vorige
Vorige

Tartelette | stoofpeer | creme van pecorino | cremeux van pompoen | Vadouvan

Volgende
Volgende

Hazelnoot | citroen | Gold chocolate | Lemoncurd