Zwaadvis | rode biet | roomkaas | miso | rettich | komkommer
Verzamel voor het voorgerecht alle verpakkingen met een stickertje en nummer 2 daarop.
Foto 1: Kies een mooi bord uit, en leg daar het gemarineerde stukje zwaardvis op, we hebben dat iets uit het midden gedaan, zodat uiteindelijk het gehele gerecht gecentreerd op het bord komt.
Foto 2: Leg het rolletje van komkommer en roomkaas naast de vis, Let op: hier zit nog wat plasticfolie omheen dus haal dat er eerst voorzichtig af.
Foto 3: Vouw van de ronde plakjes rettich een hoedje, deze zijn al ingesneden, en leg ze bij de vis.
Foto 4: Doe dit ook voor de gemarineerde biet.
Foto 5: Maak wat mooie stippen met rode bieten mayonaise op het bord, door de spuitzak net boven het oppervlak te houden krijg je een mooie volle stip.
Foto 6: Garneer als laatste met de tuille van miso, let op zeer breekbaar!
Geniet van het gerecht en deel jouw creatie op je socials en tag @restaurantdekoetsier!